Как да получа куче от родителите си?

14.07.2018
Куче

ц например, биха казали родителите. Но ако вложите малко повече усърдие и старание, надали ще е толкова трудно да ги убедите в ползата от едно куче. Ето как:

- Тъй като кучето е от животните, които изискват доста грижи, е добре да обещаете на родителите си, че ще се грижите наистина за него. Ще почиствате след него, докато е малко (имайте предвид, че то ще пикае и ака навсякъде из жилището ви), ще играете с него, ще го храните. Когато порасне, ще имате грижата да го разхождате сутрин и вечер, независимо дали навън е студено, дали вали, трещи или пък вали сняг.

Кученце

- Заявете Кучето е най-добрият приятел на човека! . Няма как родителите Ви да не са чували тази фраза, която всъщност си е самата истина. Кучето винаги ще Ви пази, дори и да рискува собствения си живот. Това трябва дори да е основният довод пред родителите, тъй като те биха били доволни, ако някой Ви пази постоянно, докато сте навън.

- Обяснете, че кучето е от малкото животни, които изпитват вечна, безрезервна и предана обич към стопанина си. Можете за сравнение да дадете котките.

- Кучето е животно, което успява успешно да сплоти семейството. То е същество, което веднага ще посреща собствениците на вратата, ще маха дружелюбно с опашка и ще им се радва. Казано иначе: то е възможно най-добрият избор за домашен любимец за едно семейство.

Куче и дете

- Разровете се из нета и намерете подходящи цитати на известни личности, свързани с това каква "благодат" е това да имаш куче. Най-добре е да "заложите" на цитати на такива известни личности, за които знаете, че родителите Ви харесват. Като например Том Джоунс, който е казал Кучетата имат начин да откриват хора, нуждаещи се от тях, и да запълнят празнотата, която дори не подозират, че имат. Или пък Емили Дикинсън, която твърдяла, че Кучетата са по-добри от хората, защото знаят, но не говорят. Колкото по-ценна и високопарна фраза намерите и то на някоя уважавана от родителите Ви личност, толкова по-голям шанс имате да се сдобиете с куче.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати