Miau.bg»Статии»Кучета»Любопитно за кучетата»Защо си заслужава да осиновите непородисто куче

Защо си заслужава да осиновите непородисто куче

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
5 от 5 Снимки

5. Ще си спестите пари


Ако закупите породисто куче, ще трябва да дадете определена сума за него. Отделно може да се наложи да заплатите паспорт, ваксини и кастрация например. Докато, ако вземете куче от приют, разходите ви по животинчета, са значително по-малки.

Когато искат домашен любимец, много от хората прибягват до купуване на породисто куче. Отглеждането на животинче с потекло, със сигурност си има своите предимства, но и осиновяването на бездомно пале от приют върви ръка за ръка с огромни ползи.

Докато винаги се намират желаещи, които да закупят породисто куче, по улиците и приютите е пълно с четириноги, които почти никой не желае. Те не могат да докажат своето родословие, но също са готови да получават и дават ласки. Достатъчно е само някой да надникне в очите им и да види огромната надежда, с която очакват своя човек.

А ако все още не сте намерили своите причини да осиновите именно непородисто кученце, вижте в галерията ни няколко безспорни довода да го направите и си припомнете, че приятелството се печели, а не се купува с пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати