Кучешка сватба - как да организираме тържество на любимците си

Кучешка сватба

Може да ви се стори безполезно и смешно, но както хората обичат сватбите, така и някои кучета биха се зарадвали на сватбено тържество (най-вече заради храната). Кучешките сватби нашумяха страшно много в чужбина, а защо да не станат повод за веселие и в България!

За всяка порода куче има определени цветя и обстановка, костюмче или рокля, кучешки лакомства и какво ли не...

Аз пък помогнах при организирането на сватбата на брат ми и може да се каже че доста помогнах за сватбичката на два прекрасни 4-5 годишни мопса! Може да ви се стори странно, но е така! Беше скромно, но красиво сватбено тържество...

Ето и на какво можете да обърнете внимание при организацията на кучешка сватба.

Кучешки дрехи

Тъй като поводът ще е специален, с подходящи празнични дрехи могат да са не само стопаните на куче, но и питомците, които са главните действащи лица на кучешката сватба. Ако изберете те да носят кучешки дрехи, уверете се, че ще са достатъчно удобно и животните ще могат да се движат комфортно. Можете да ги ушиете по поръчка или да си закупите от специализиран магазин за кучешки дрехи.

Менюто

Менюто за кучешката сватба трябва да отговаря на предпочитанията на стопаните, но и на самите домашни любимци. Вече много фирми предлагат празнични лакомства за домашни любимци, така че можете да ги поръчате. В никакъв случай обаче не си позволявайте да давате на кучетата от човешките торти или други празнични лакомства, защото те са токсични за животните.

Сватбена торта

Можете да поръчате 2 вида торти - една за хората, и една за любимците. Като ще е добра идея опашатите младоженци да са изобразени с фондан на човешката торта.

Парти за кучета

Цветята

Ако искате на сватбата на кучетата ви да има и цветя, уверете се, че те не са отровни за домашните любимци.

Музиката

Музиката нека е празнична и приятна, но не стряскаща за домашните любимци. Предварително можете да потърсите информация каква музика харесват кучетата.

Забавления

Можете да намете аниматор, който да забавлява четириногите гости и да се грижи за тяхното добро настроение.

Списък с гостите

Освен хора можете да поканите на сватбата и други кучета. Но се уверете, че те са добре възпитани и социализирани животни, за да могат да се държат адекватно на кучешко парти.

Организацията на кучешката сватба може да е истинско забавление за домашните любимци и техните стопани. С правилната подготовка ще имате незабравимо и весело тържество.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати