Име за куче Чау Чау

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k737
Име за куче Чау Чау
Бутилка за пиене на вода за кучета
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Бутилка за пиене на вода за кучета
22.00 лв.
Виж ››

Чау Чау е средно голямо куче с много стар произход. Произхождащ от Китай, Чау Чау е лесно разпознаваем домашен любимец поради пухкавата си козина, черен език и леко набръчкана муцуна. Много отдаден на семейството си, Чау Чау е резервиран към непознати хора.

Характер на Чау Чау

Чау Чау е известен със силния си характер и желязна воля. Това куче няма нужда от прекомерно внимание. Чау Чау има репутация на агресивно куче, но това се дължи на навредили на репутацията на породата лошо отгледани кучета. Социализираното куче не би се държало агресивно без причина

Трябва да кажем, че към членовете на семейството, Чау Чау е привързано и отдадено куче, но не и към непознати. Поради своята защитна природа, Чау Чау може да бъде недружелюбен или дори агресивен към непознати. Предпочита да бъде единственото куче в къщата и често развива силна връзка с някого от членовете на семейството. Чау Чау не е добър избор за семейства с малки деца, тъй като породата не понася много добре детски лудории.

Обучение на Чау Чау

Чау Чау е упорито куче, което трудно може да се обучи на пълно подчинение, но може да бъде успешно обучено да бъде добро куче пазач и защитник. 

Грижи за Чау Чау

Име за мъжко Чау Чау

Необходими са редовни грижи за козината на Чау Чау, за да се предотврати заплитането и притъпяването на космите. Може да се наложи да водите кучето на грууминг понякога. Налага се и да го къпете, за да поддържате кожухчето ви в спретнат вид. Кучето трябва да бъде наблюдавано, когато е около непознати или малки деца, които не познава.

Вече знаете какво евентуално ви очаква при отглеждане на такова куче. А знаете ли как да кръстите своя другар. Ето идеи за имена на Чау Чау.

Име за мъжко куче Чау Чау

- Беър;

- Макс;

- Спаркъл;

- Чарли;

- Бъди;

- Лео;

- Симба;

- Муфаса;

- Кинг;

- Барон;

- Аксел.

Имена за женско куче Чау Чау

Как да кръстя Чау Чау

- Лейла;

- Лейди;

- Елза;

- Нала;

- Беки;

- Барби;

- Шийла;

- Салма;

- Жаки;

- Бамби;

- Стейси.

Вече знаете интересни имена за кучета Чау Чау. Надяваме се, че сте си харесали все едно. А ако все още нямате такова пухкаво куче, но искате, можете да разгледате нашите обяви за Чау Чау.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest