Име за болонка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k729
Име за болонка
Kомплект четки за кучета
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Kомплект четки за кучета
20.00 лв.
Виж ››

Болонките са изключително сладки кученца. Те са известни като домашни любимци за възрастни хора, но всъщност могат да са верен другар на всеки. Можем да ги видим в различни разновидности: Например Плачеща болонка, Хаванска болонка, Малтийска болонка. Също толкова симпатично животинче е Руска цветна болонка.

Болонките са страхотни кучета компаньони, които обожават да бъдат със семейството си. Чувствителни и любящи, те ще ви бъдат верен другар до края на живота си. И въпреки че обичат да придружават стопанина си навсякъде, можете да ги оставите спокойно у дома за няколко часа, без да се притеснявате, че ще създадат огромна бъркотия.

Болонките могат да живеят добре в апартамент. И определено е за предпочитане да ги приберете вкъщи, а не да ги отглеждате навън. За разлика от кучета като немска овчарка и каракачанска овчарка, те няма да се чувстват добре да прекарват по-голямата част от времето си навън. Освен това ще ви е по-трудно да поддържате козината им красива, чиста и спретната, ако живеят в градината например.

Когато имате такова пухкаво куче, трябва да полагате нужните грижи за козината му. Ще е необходимо подстригване на кучето, най-добре от грууминг специалист. Къпането и поддръжката на ушите също са от огромно значение при този тип кучета с дълга козина.

Не бива да забравяте и за храненето на кучето специализирана храна. Така вашето пухче ще живее по-дълго и ще се радва на страхотен кожух.

Разбира се, освен необходимите грижи, вашето кученце заслужава и подобаващо име. Как да кръстим болонка? Ето нашите предложения, които ще ви вдъхновят да изберете име за кучето си.

Име за мъжка болонка

Име за женска болонка

- Пухчо;

- Беър;

- Чочо;

- Гизмо;

- Теди;

- Уини;

- Пъф;

- Чоко;

- Мики;

- Дъмбо;

- Денди.

Име за женска болонка

Име за мъжка болонка

- Фърги;

- Мини;

- Фифи;

- Натали;

- Зи-зи;

- Мей;

- Роузи;

- Самър;

- Ясмин;

- Ри-ри;

- Джаки;

Това бяха няколко страхотни имена за болонки - кучета, които бързо ще се превърнат в център на света ви. Ако пък все още не сте горд собственик на такъв уникален пух - вижте тези обяви и цени за болонка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати