Име за померан

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Савана

Помераните са сред най-предпочитаните кучета. Те са чест избор за домашен любимец на дамите или на малчуганите, тъй като са изключително пухкави и миловидни създания. Независимо че прилича на плюшена играчка обаче, това куче е живо създание с лъвско сърце.

Да, помераните понякога могат да са доста смели и своенравни. Ако получат правилно възпитание от своя човешки родител обаче, те се превръщам в невероятни компаньони, достойни за възхищение.

Когато си вземате померан за домашен приятел, трябва да сте наясно с всички грижи, от които тази порода кучета има нужда. Тук не говорим само за хранене и разходка.

Един померан ще има нужда от редовно разресване, къпане и посещения в груминг салон. Затова палето не бива да се отглежда от хора, които нямат свободно време и търсят просто предмет, който да краси дома им.

Разбира се, освен всичко друго трябва да изберете и име на вашия нов пухкав другар. Как обаче да кръстите померан? Отговорът на този въпрос открийте в галерията по-горе, където сме изброили чаровни имена за померани от двата пола. Нека името на померана ви бъде оригинално и звучно!

Ако все още си нямате померан, разгледайте тези обяви за померанчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати