Ако котката ти прави тези 10 неща, значи много те обича

23.06.2018
10 от 10 Снимки

10. Подаръци


Котките обичат да правят подаръци на стопаните си. Понякога те се изразяват в довличане на умряла мишка, листо, цвете. Може да не са особено красива гледка, но бъдете сигурни, че имат сантиментална стойност.

Кучетата са пословични със своята любов към стопаните си. Те свикват бързо с човешко присъствие и са готови да изпълняват заповедите на собственика си.

При котките ситуацията е малко по-различна. Писаните са независими, непредсказуеми и мистериозни. Дори и да се научите да контролирате някои то действията им, те ще намерят с какво да ви изненадат. Просто с котките човек трябва винаги да е готов за неочакваното.

За писаните казват също така, че се привързват много по-трудно към хората, които се грижат за тях. Но това не означава, че те не могат да обичат истински.

Всъщност има няколко сигурни знака, по които можете да разберете, че вашето коте ви цени наистина много и се радва на присъствието ви. Вижте в галерията ни кои черти от поведението на косматата топчица разкриват нейната силна привързаност към вас.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати