С какво да нахраним писаната, когато котешката храна свърши

1 от 4 Снимки

1. Месо


Може да поднесете пилешко, свинско телешко или друг вид месо на котачето, но само с уговорката, че то не е овкусено със сол, черен пипер и подправки. Подобни добавки биха могли да раздразнят стомахчето на котката. Важно е също така месото да не е сурово.

Котките са големи чревоугодници. Наред със спането похапването им е другото най-любимо занимание. Толкова много обичат да се гощават с вкусотии, че трудно биха простили на стопанина си, ако паничката им остане празна дълго време.

За жалост обаче, понякога се случва именно това. В забързаното си ежедневие е напълно възможно да забравим да купим храна за своя любим пух и тогава се налага да импровизираме, за да не ни гледа укорително нашето мъниче.

Да се състави подходящо котешко меню с човешка храна не е чак толкова трудно. Важно е обаче да се имат предвид някои особености, тъй като не всички съставки от нашата кухня са подходящи за мъркащото ни другарче.

Вижте в галерията ни какво бихте могли да поднесете на писаната си, ако котешката храна е свършила, а нямате възможност да изтичате до магазина за друга.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати