Котката ти те следва постоянно до банята! Ще се изненадаш каква е причината

1 от 5 Снимки

1. Котката ви любопитства


Ако банята/тоалетната е помещение, до което домашният ви любимец няма достъп, е твърде вероятно да изпитва силен интерес към тази непроучена територия и да се опитва всячески да се добере до нея.

Тъкмо сте влезли в банята или тоалетната, готвите се да се настаните вътре и точно когато сте на път да затворите вратата, осъзнавате, че не сте сами. В същото помещение се кани да влезе и вашата котка, която е готова да стои пред вратата и да досажда, докато не я допуснете до личното си пространство.

Този сценарий вероятно е познат на много от вас и сигурно често се чудите как да постъпите, за да се отървете от пухкавия натрапник. Все пак едва ли си представяте да споделите преживяването си в стаята за уединение с друго живо същество, без значение че то не може да разговаря с вас.

А и вероятно се притеснявате, че в банята държите хигиенни продукти, до които котката не бива да се доближава.

Със сигурност обаче се питате и какво кара вашето пухкаво приятелче да търчи след вас всеки път, когато се насочвате към санитарното помещение. Всъщност отговорът на този въпрос не е еднозначен, а възможните причини можете да откриете в галерията ни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати