Как влияе цветът на котката върху съдбата на стопаните

Как влияе цветът на котката върху съдбата на стопаните

Има нещо мистично в котките. В природата те са перфектния ловец - тайнствен и неуловим. Опитомени и одомашени, техните потомци не са изгубили загадъчния си ореол и тайнствеността, която носят с присъствието си.

В Древността са били обожествявани, особено в Египет. Днес хората интуитивно усещат загадката, която витае около тях, и затова битува схващането, че обитават паралелен свят, до който ние нямаше достъп.

На фона на тези размисли и страсти около пухкавите мъркащи домашни питомци напълно в тон върви убеждението, че те не са случайни спътници в живота ни, а идват с мисии при своите стопани и затова могат да променят съдбата им.

Котките са различни породи и с различен цвят на козината. В древни времена космената покривка на писаните е била въпрос на различни мистификации, защото силно се е вярвало, че този факт определя енергийния потенциал на животното. Как влияе цветът на котката върху съдбата на стопаните?

Черна котка

Да започнем с най-мистериозния цвят - черният. Едва ли някой е забравил приказките от детството за вещици и магьосници и техните помощници - черните котки. Те често дават нокът или косъм, за да се забърка някоя магия. Тези приказки са препратка към виждането за енергийната сила на черния свят. Черната котка всъщност е силен защитник на дома от зловредни енергийни вмешателства. Тя помага на стопанина си на енергийно ниво сам да се пази от зли помисли.

Бяла котка

Бяла котка

Котката с антагонистичен цвят козина - бялата, е символ на здравето и дълголетието. Ако имате такава красавица у дома, значи сте си поканили лечител вкъщи. Когато мърка в скута на стопанина, тя не просто си почива, а го лекува и му дава положителен енергиен заряд. Много красива е бяла писана от породата ангорска котка, турски ван, као мани.

Рижа котка

Рижковците са много приятни за гледане. Много красиви са персийските котки с този цвят на козината. Те носят асоциации със слънцето и това не е случайно, защото притежават и неговата енергетика. Освен това канят богатството в дома, защото такъв е и цветът на златото. Късметът ще е с вас, ако отглеждате такова животно.

Сива котка

На пръв поглед скромна и дори незабележима, сивата писанка е типичната домашна котка, защото нейната енергетика е свързана със спокойствието и мира в дома. С нейно присъствие стабилността и хармонията са гарантирани. Породи котки с този цвят са руска синя котка, британска късокосместа, скотиш фолд, мейн куун и др.

Сива котка

Колор пойнт

Не всички котки са едноцветни. Има такива с леко преливащи нюанси. Тялото е светло, а лапите, ушите и опашката са по-тъмни. Собствениците на такива котаци могат да бъдат спокойни за своя живот, защото дълголетието е влязло в дома им заедно с тяхната домашна любимка. Тя ще донесе и успех в бизнес начинанията на семейството.

Трицветна котка

Да, има и котета с такава козина. Те отварят вратите и канят щастието в дома. Хармония, радост и добри доходи - на това могат да разчитат стопаните на тези котки.

Както разбирате, различните писани, носят различни послания. А вие имате ли си любима порода котки или поне любим цвят? Ако все още нямате такъв любимец, вижте нашите обяви за котки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати