miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане»Най-ужасните котешки навици

Най-ужасните котешки навици

1 от 5 Снимки

1. Котките драскат по вратите


Ако котката ви е свикнала да спи в едно легло с вас или просто да ви следва по петите, бъдете сигурни, че няма да понесе, ако бъде изолирана в друга стая. Науми ли си, че иска да влезе някъде, писаната ще започне упорито да драска и хлопа по вратата, и изобщо няма да се смути от факта, че е 04.00 часа сутринта например.
Прибираща се каишка за кучета 6в1
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
Виж ››

Котките са сред най-очарователните създания. Почти няма човек, който да устои на техния пухкав чар. Затова и те са сред най-предпочитаните домашни любимци. При вида на малко рошаво създание, всеки изпада в умиление. А щом докосне пухкавата топчица, се разтапя от удоволствие.

И въпреки че котките изглеждат като същински ангелчета, всеки който е грижил за котка поне малко, ще ви каже, че това не е съвсем така. Истината е, че писаните са дяволити създания, а пакостите им могат да ви доведат до лудост.

Ето защо, ако обмисляте да си вземете коте, е добре да се запознаете в детайли за котешката природа и навиците на тези очарователни създания с двойнствен характер.

Това ще ви помогне да си спестите много нерви и да избегнете всякакви неприятни изненади и разочарования. Ако все още не знаете какво да очаквате от котките, разгледайте горната галерия.

Там сме изброили за вас най-ужасните котешки навици. Може да се съгласите с някои от тях, а други да отречете. Във всеки случай е добре да сте наясно с поведението на котките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати