miau.bg»Статии»Живини»Грижовни кучета отгледаха спасена катеричка

Грижовни кучета отгледаха спасена катеричка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k746
Кучета
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Спасена катеричка си има най-забавното и щастливо семейство! Запознайте се с малкия Зак, който е обгрижван от човешки татко и си има три кучета за приятели.

Зак е прибран от състрадателен американец, когато е едва на няколко дни. Докато ураганът Ирма бушува през есента на 2017-та, мъничето пада от дърво и се оказва в голяма опасност. За щастие, то е подслонено от човек, който има опит в отглеждането на катерици. Така започва новият живот на Зак.

В началото отглеждането му изисква много усилия. Новият му татко трябва да го храни през няколко часа и будува всяка нощ. Така че предизвикателството е голямо. Но той не се отказва.

Пък и компания му правят неговите две кучета – Мадокс и Мадисън. Любвеобилните палета следят всяка стъпка от грижите за катеричка и непрекъснато предлагат подкрепата си. Благодарение на тях Зак успява да оцелее.

Когато мъничето се стабилизира и вече само се храни, то кипи от енергия. Зак се сприятелява с Мадокс и Мадисън и тримата се впускат в невъобразими лудории.

Скоро към тях се присъединява още едно кученце и къщата става още по-весела и щура. Сега Зак прекарва деня си сред много любими създания, а техните мили мигове можете да видите в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати