Miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане»Как да накараме котката да ни заобича

Как да накараме котката да ни заобича

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k28
1 от 7 Снимки

1. Осигурете правилната храна


Котките обожават храните тип пауч и консервите с рибка. Осигурявайте редовно на малкия лакомник любими вкусотии и той ще ви търси и обгражда с внимание.

Да спечелиш любовта на куче е сравнително лесна задача. Палетата сякаш са създадени, за да служат на човек и когато открият своя стопанин, бързо се привързват към него и започват да го охраняват.

При котките нещата стоят по по-различен начин. Те възприемат себе си като господари, а стопанина си - като подчинен, който се грижи за тях. Да се спечели доверието им не е толкова лесно, защото писаните не са доверчиви като кучетата.

Те са своенравни, по-трудно се поддават на опитомяване, а и им отнема много време, за да се привържат. Бъдете сигурни, че дори и да живеете от месеци с една котана, ще има моменти, в които тя ще ви гледа с подозрение.

И все пак не е невъзможно да се спечели котешката любов. Котките също си имат слабости, а ако знаете как да извървите пътя към сърцето им, те ще ви се отблагодарят с гушкане и сладко мъркане. Вижте в галерията ни как най-бързо и лесно да спечелите любовта на своята пухкава топчица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати