Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Дакели превзеха Лондон за трети пореден път

Дакели превзеха Лондон за трети пореден път

Пламена M.Пламена M.
Джедай
5468
Дакел

Хиляди дакели се разходиха из Лондон. В неделя парк Гринуич бе пълен със стопани и домашни животинки от симпатичната порода.

На масова разходка със своите стопани излязоха стотици късолапи дакела от всички възрасти и цветове кучета. Събитието се организира от собственичките на двата дакела Милдред и Джордж. Те се запознават в Инстаграм. Днес там качват момичетата вече качат общи снимки на своите четириноги любимци.

Момичетата не очаквали, че инициативата им ще привлече толкова много собственици на дакели. Кетрин Хъниган, една от дамите обяснява, че студът не е спрял хората. Въпреки неочаквания мартенски сняг на масовата разходка дошли 1000 топло облечени дакела.

Една от причините за масовата разходка е фактът, че дакелите са социална порода, която обича да общува със себеподобни. А собствениците на тази порода, когато се съберат, говорят само и единствено за четириногите си любимци.

Това е третата масова разходка на дакели в Лондон. В нея участие може да вземе всеки желаещ. Такси няма, но организаторите се надяват да съберат пари за благотворителната организация Street Vet, която се грижи за бездомни животни.

Следващото масово шествие на късолапите сладури е планирано да се проведе след три месеца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати