Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Кучето Миа е най-големият фен на снега (СНИМКИ)

Кучето Миа е най-големият фен на снега (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Кучето Миа е най-големият фен на снега (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Зимата не е любим сезон на много от кучетата. Просто на някои палета им е прекалено студено навън и се страхуват от снега. Но едно много смело куче на име Миа, не само че не се плаши от снежната покривка, но може по цял ден да си играе в нея.

Миа е пухкава принцеса от породата Шиба Ину и живее в Германия. Тя е игрива, любопитна и много артистична. Обича да прави всякакви забавни номера пред камерата на стопаните си и някак ви винаги ѝ се получава да изглежда невероятно.

Напоследък за прекрасните фотосесии на кучето допринася и снегът, към който то е пристрастено. Миа обожава да скача в преспите, да гони снежинки и да похапва от тях. По всичко личи, че зимата е един от най-любимите ѝ сезони.

Разбира се, останалото време от годината също е специално за това енергично куче, тъй като тогава може да пътешества повече и да открива много нови места. А след всяка изтощителна разходка идва мигът, в който Миа се прибира у дома, където се отпуска в любимото си меко легло и се отдава на сладка дрямка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати