miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Куче, прекарало 15 години в окови, вкуси свободата

Куче, прекарало 15 години в окови, вкуси свободата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k847
Куче, прекарало 15 години в окови, вкуси свободата
Снимка: Courtesy Kerrie Rosenfeld
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Куче, прекарало в окови 15 години, най-сетне вкуси свободата и намери грижовни стопани. Вижте неговата драматична история, която все пак завърши с щастлив край.

Мечо е възрастно пале от Съфолк, Ню Йорк. През целия си живот той е бил завързан на двора на стопаните си и е трябвало да оцелява при доста тежки условия. Притеснени за състоянието на кучето, зоозащитници все пак успели да убедят предишните собственици на Мечо да им го предадат.

След това те му намерили нови стопани и вече от година кучето живее втори живот. Сега то излиза на разходки всеки ден, играе с други кучета и има топло и уютно легло. Мечо най-после е научил, че хората могат да бъдат добри, както и да се радва на по-достойни старини.

Мечо е невероятно куче. Въпреки че вече е на възраст, той се мисли за малко бебе. Обича прегръдките, чесането по корема и целувките. Харесва му да тича от стая в стая и да се въргаля в различните си креватчета. Определено новият му живот го прави много по-щастлив, разказва стопанката на Мечо пред американско издание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати