Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»5 сериозни причини да си вземете котка веднага!

5 сериозни причини да си вземете котка веднага!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k22
1 от 5 Снимки

1. Котешкото мъркане лекува


Нежният звук, който котаните произвеждат, действа като балсам за всяка болка. То помага да се отървете по-бързо както от мускулни схващания, така и от по-сериозни наранявания.
Мини ръчна шевна машина
Практичен аксесоар за вашия дом:
Мини ръчна шевна машина
20.00 лв.
Виж ››

Домашните животни напълно променят света на своите стопани. И не става дума само за това, че съжителството с тях предполага повече отговорности и грижи. Отглеждането на питомци има редица положителни въздействия върху хората.

Куп изследвания категорично са потвърдили, че семействата, в които няма домашен любимец, се пораждат повече стрес и напрежение. Същевременно хората, които отглеждат домашни любимци, се радват на по-добро настроение и по-крепко здраве.

Всяка една животинка способства стопанинът ѝ да бъде по-щастлив и котките не правят изключение от това правило. Тези мили, гальовни и закачливи създания бързо влизат под кожата на своите човешки родители и се превръщат в господар на целия им дом.

Същевременно обаче съжителството с тях е безценно преживяване, което всеки един от нас трябва да изпита поне веднъж. Вижте в галерията ни най-съществените причини да си вземете котка още сега.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати