Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Женско куче рискува живота си, за да помогне на своето малко

Женско куче рискува живота си, за да помогне на своето малко

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k28
Женско куче рискува живота си, за да помогне на своето малко
Снимка: littlethings

Женско куче изуми и трогна всички със смелостта си, като рискува собствения си живот, за да помогне на бедстващото си бебе. За вълнуващата история светът научи, след като в интернет се появи видео, заснело подвиха на храбрата четиринога майчица.

От записа става ясно, че една от рожбичките на възрастното животно е попаднала в тясна пространство между циментов слой и пръст. В началото зрителите не могат да видят бедстващото мъниче, но става ясно, че участъкът се пълни с вода, а кучето отчаяно копае с лапите си и се опитва да се добере до бебето си.

На сцената присъства и мъж, който гребе от водата и също се опитва да помогне на двете палета. В даден момент, кучето не издържа и се пъхва в тясната наводнена дупка, рискувайки собствения си живот. За миг тялото му изчезва, а зрителите се чудят дали ще успее да се опази.

Но скоро то излиза навън, изваждайки малкото си. В началото бебето е в безсъзнание и изглежда бездиханно. Тогава мъжът, който също присъства на клипа, му прилага първа помощ и по-късно малкото вече се гушка в прегръдките на майка си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
sisito76
sisito76
15.02.2019 15:47
Къде е клипа????????
7
0