Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Опечалено куче се появи на погребението на стопанката си, за да се сбогува

Опечалено куче се появи на погребението на стопанката си, за да се сбогува

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Боби тъжи за стопанката си
Снимка: facebook
Боби тъжи за стопанката си

Кучетата са най-добрите приятели на хората и доказателствата за това са безброй. Те остават верни на своите стопани не само докато са живи, но дори и след смъртта им. Такъв е случаят с палето Боби от Малайзия, имало нещастието да изгуби своята обичана стопанка.

Когато по-рано през месец март тази година възрастна собственичка на Боби издъхнала, тя оставила след себе си не само скърбящи роднини, но и неутешимо куче. Всички забелязали, че Боби страда за най-близкия си човек, но си дали сметка колко силна е болката всъщност, когато той се появил неочаквано на погребението ѝ.

Страдащото куче вървяло след колите, пътуващи до гробището, а след това останало до близките на починала жена. Накрая дори четириногото легнало до гроба на своята собственичка, малко преди всички да си вземат последно сбогом с нея.

Боби беше там, за да изпрати своята стопанка, и никой не можеше да го спре да бъде до нея в този толкова тежък момент. Всички присъстващи на погребението бяха изумени от поведението му и не скриха, че за пръв път виждат куче да демонстрира така лоялност към стопанин, споделят опечалените родственици на покойната дама.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати