Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Вижте невероятната трансформация на котка, спасена от смъртта

Вижте невероятната трансформация на котка, спасена от смъртта

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Вижте невероятната трансформация на котка, спасена от смъртта
Снимка: theanimalrescuesite

Когато преди няколко месеца 14-годишната котка Рагеди Ан е намерена от зоозащитници, тя изглежда повече от шокиращо. Бедното създание тежи около 1.5 килограма и не може да се крепи на крачетата си. Освен това клетата писана е принудена да живее малък мобилен дом с още четиридесет други котки и две кучета, за които също не се полагат почти никакви грижи.

В следствие на тежките условия Рагеди Ан е на предела на силите си и всички очакват, че всеки момент може да се случи най-лошото. За щастие обаче дотам не се стига. След като котето най-сетне попада в ръцете на грижовни хора, те започват всячески да се борят за живота му.

Рагеди получава специализирана помощ и започва да се храни все повече. Крачетата ѝ пък укрепват. Буквално за няколко седмици тя се възстановява и днес от някогашното слаботелесно създание няма и следа. В галерията по-горе можете да видите огромната разлика, която е настъпила с животинчето и колко по-добре изглежда то сега.

Рагеди се стабилизираше с всеки изминал ден. В момента тя е много по-добро и живее живот, за който едва ли е предполагала, че съществува. Тя не само покачва телесна маса, но става по-контактна. Вече смело играе с дуригите котки и изглежда като съвсем нормална писана, която сякаш нищо не е преживяла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати