Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Голдън ретривър спаси живота на стопанина си

Голдън ретривър спаси живота на стопанина си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Келси и Боб в болницата
Снимка: McLaren Hospital Northern Michigan
Келси и Боб в болницата

Голдън ретривър от Мичиган, САЩ, беше обявен за герой, след като спаси живота на своя стопанин. На връх Нова Година собственикът му се озовал със счупен врат насред снега. Благодарение на кучето си Келси, което го топлело и ближело цяла нощ, злочестият мъж успял да се спаси от премръзване и сигурна смърт.

Тежкият инцидент с мъжа, който се казва Боб, станал, когато той излязъл от къщата си, за да вземе дърва. За лош късмет обаче се подхлъзнал на леда и паднал. След удара бил обездвижен и не му оставало нищо друго освен да повика за помощ.

Мъжът започнал да крещи с цяло гърло, но наблизо нямало друг човек. Единствено вярното му куче Келси чуло зова му за помощ и веднага се притекло. Тя веднага легнала върху Боб и започнала да го гушка и ближе. Освен това виела силно и жално, за да привлече вниманието на някого.

След 24 часа, прекарани на -4 градуса, Боб най-сетне бил открит от неговия съсед. Благодарение на вярното си куче той все още бил жив. Мъжът моментално бил откаран в болница, където претърпял нужните интервенции. Сега Боб се възстановява от инцидента и не спира да благодари на своята спасителка Келси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати