Miau.bg»Статии»Кучета»Любопитно за кучетата»Топ 3 на най-глупавите породи кучета

Топ 3 на най-глупавите породи кучета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
3 от 3 Снимки

3. Бигъл


Бигълите са сред популярните породи кучета. Любителите на палета ги избират за свой домашен любимец, тъй като са мили компаньони и се отнасят чудесно към най-малките членове на семейството.

Бигълите обаче са доста опърничави и трудно се поддават на дресировка. Така че се пригответе да се сблъскате с доста трудности, ако сте решили да възпитавате такова кученце.

Когато си избират куче, някои хора се спират на дадена порода заради нейните физически характеристики. Така например личностите, които живеят в апартамент, обикновено държат на компактен компаньон, който да не се нуждае от много пространство за игра.

Семействата, които обитават къща с двор пък, предпочитат палета, които са по-едри и биха били чудесни охранители на дома. Трети пък не се вълнуват от тези съображения и си осиновяват кученце, защото е пухкаво и симпатично.

Има обаче хора, които ги вълнува основно интелекта на кучето и това дали то се поддава на обучение. Ако вие сте сред тях, вижте кои са кучетата, на които не бива да се спирате, тъй като специалистите ги определят като не толкова интелигентни. В галерията ни ще откриете набедените за най-глупави кучета опашатковци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати