miau.bg»Статии»Кучета»Любопитно за кучетата»Топ 3 на най-глупавите породи кучета

Топ 3 на най-глупавите породи кучета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k838
1 от 3 Снимки

1. Басетхаунд


Тази порода се отличава с невероятни умения при преследване на дивеч. Нейните представители имат невероятен усет и когато си набележат плячка, тя трудно би им се изплъзнала.

Освен това басетхаундът е много любвеобилно и предано създание. За жалост обаче, той е доста труден за дресиране, така че ако ви се иска да го обучите на някои специални номера, ще трябва сериозно да се поизпотите.
Бутилка за пиене на вода за кучета
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Бутилка за пиене на вода за кучета
22.00 лв.
Виж ››

Когато си избират куче, някои хора се спират на дадена порода заради нейните физически характеристики. Така например личностите, които живеят в апартамент, обикновено държат на компактен компаньон, който да не се нуждае от много пространство за игра.

Семействата, които обитават къща с двор пък, предпочитат палета, които са по-едри и биха били чудесни охранители на дома. Трети пък не се вълнуват от тези съображения и си осиновяват кученце, защото е пухкаво и симпатично.

Има обаче хора, които ги вълнува основно интелекта на кучето и това дали то се поддава на обучение. Ако вие сте сред тях, вижте кои са кучетата, на които не бива да се спирате, тъй като специалистите ги определят като не толкова интелигентни. В галерията ни ще откриете набедените за най-глупави кучета опашатковци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати