miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Жената, която се венча за котката си

Жената, която се венча за котката си

Барбарела Бюхнер
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Любовта е безгранично чувство и поредното доказателство за това е бракът на британката Барбарела Бюхнер. Дамата се е омъжила за двете си котки, съобщава вестник Metro. Това се е случило благодарение на интернет сайт, който издава сертификати на хората, които желаят да се венчаят за домашните си любимци – разбира се, този документ няма никаква юридическа сила.

Сватбата е продължила по традиция с меден месец, а Бюхнер е завела любимците си на почивка на Канарските острови. Дамата е на 48 години и нейните роднини приемат тази нейна приумица за изключително налудничава.

Семейството ѝ споделя, че преди седем години Бюхнер се разделя с любимия си и след това решава да осинови котките от приют. Любимците се казват Спайдър и Лугоши – след края на медения месец, Бюхнер е решила да заведе съпрузите си в дома си в Северен Лондон.

Всъщност това не е първата сватба, при която само единият може да каже Да. Судански гражданин е сключил брак с коза през 2006 година – младежът е хванат да се сношава с козата. След това последвала и присъдата на съда – мъжът трябвало да се ожени за животното и да изплати козата на собственика.

Друг младеж пък се е бракосъчетал за своето куче – женски лабрадор, който се казва Хъни. Сватбата е била подобаващо отбелязана с приятелите на младоженеца. Празненството и церемонията се състояли в парк. Естествено, на мястото се появили и много репортери, които австралиецът уверил, че няма да консумира връзката си с Хъни.

И ако сватбите с животни са доста необичайни, то как звучи сватбата с неодушевен предмет? Ерика Ла Бре е сключила брак след тримесечно ухажване с Айфеловата кула – това се случва през 2007 година. Ако смятате, че това вече е твърде екстравагантно за вкуса ви – Ерика има с какво друго да ви изненада.

След сватбата тя е променила фамилията си на Айфел. Дамата споделя, че е напълно вярна съпруга и че преди да се омъжи, е имала други връзки, една от които с лък. Хората, които са привлечени от неодушевени предмети, всъщност страдат от обектофилия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest