Лакомства за котки

Лакомства за котки
Безшумна пила за нокти за домашни любимци
Препоръчано за теб:
Безшумна пила за нокти за домашни любимци
43.00 лв.
Виж ››

Котките са едни от най-предпочитаните домашни любимци. Те са любвеобилни, мили и изключително социални.

Тяхната натура не е агресивна, а напротив – котките са изключително кротки и спокойни животни. Те отдават времето си на игра или лов, като се отличават със своята изключителна енергичност и приветливост. Котките бързо се привързват към своите стопани и са изключително любвеобилни.

Пълноценната грижа за котките се изразява в изграждането на място за спане, игра, физиологически нужди, както и в правилното хранене. За да подобрите качеството на живот на своята котка, то е важно да обърнете внимание на тяхното обучение.

Котките са интелигентни животни, които могат лесно и бързо да възприемат команди. За да стимулирате по-бързото и лесно обучение на своите домашни любимци, то е важно да ги снабдявате с лакомства.

Лакомствата за котки са разновидни по форма, вкус и потребност хранителни продукти, които служат за възнаграждение на котката при успешно изпълнена команда или които са предназначени да се справят с различен проблем.

Видове котешки лакомства

Лакомствата за котки могат да се различават според своята форма и разновидност. Те могат да бъдат пасти и кремове, под формата на хрупкави хапки, като пръчици за дъвчене, дражета, сушени и натурални лакомства.

Лакомства за зъби

Според предназначението си, лакомствата за котки могат да бъдат предназначени за зъбите – те се изготвят, за да доставят грижа на котешките зъби и често са създадени със специални успокояващи билки, които да потискат болка или възпаления.

Лакомства за козина и кожа

Има лакомства, които са предназначени за кожата и козината на котките – те са съставени от витамини А и Е, както и омега-3 и омега-6 мастни киселини, които се грижат за козината, кожата и зрението на котката. Обикновено този вид лакомства са под формата на паста.

Лакомства за награда

Котешка храна

Лакомствата за игра и награди са под формата на пръчици, крем, снакс или др. Те се дават непосредствено след изпълнена команда и служат за поощряване.

Лакомства против космести топки

Има специални лакомства за котки, които действат превантивно срещу космени топки в стомаха. Те се предлагат под формата на снаксове, паста или крем. В състава им влиза мултивитаминен комплекс, подсилващ имунната система, както и съставката малц.

Функционални лакомства

Има лакомства, които доставят комплекса грижа за различни аспекти от здравето на котките. Такива функционални лакомства имат свойството да укрепват костите, да поддържане на здравето на устната кухина, за имунната система и др. Те се предлагат като пасти, снакс и крем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest