miau.bg»Статии»Кучета»Породи Кучета»Породи кучета, подходящи за двойки

Породи кучета, подходящи за двойки

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k841
Породи кучета за двойка
Снимка: Huynhly024 / pixabay.com
Бутилка за пиене на вода за кучета
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Бутилка за пиене на вода за кучета
22.00 лв.
Виж ››

Когато вие и вашата половинка най-накрая се съберете да живеете заедно, ще бъде изкушаващо да създадете семейство веднага. Но за тези, които все още не са готови да направят тази стъпка, вземането на куче е най-добрият вариант. Ето кои лесни за обучаване кучета са подходящи за двойки.

Лабрадор ретривър

Тази очарователна порода е любима в много различни страни и често оглавява списъци с най-популярните породи кучета. Тези кученца имат много енергия и обичат да са на открито. И с подходящо обучение на лабрадорите можете да се насладите на тяхната привлекателна и лоялна страна, която лесно ще се подчинява.

Боксер

Боксерите са едни от най-добрите кучета за двойки. Въпреки че тези мускулести, те са защитни и търпеливи към околните и ще станат страхотни приятели на децата. Техните къси и лъскави палта също не изискват много поддръжка.

Визла

Визла е активно и обичащо откритите пространства куче, което е било отглеждано за лов. Въпреки че сега те са страхотни домашни любимци и за младоженци, те все още имат нужда от много време на открито, за да се освободят цялата тази натрупана енергия.

Ваймаранар

Ваймаранер

Ваймаранерът е друга ловна порода, известна със своите дълги крака, гъвкави уши и красива сива или сребриста козина. Те са стабилни и енергични. Ще наслаждават на дълга разходка из квартала или игра с новите си родители. Те могат да изглеждат доста шантави и игриви. И перфектните кучета за нова двойка.

Бостънски териер

Бостънският териер е по-дребна порода с добър нрав. Това са идеалните семейни кучета. С правилното обучение те са спокойни и забавни другари.

Австралийско келпи

Когато поканите в живота си австралийско келпи, ще се насладите на предимствата на добър пазач и игриво куче. Те са защитни и упорити. Въпреки това са лесни за дресиране и са били пастирски кучета, така че ще процъфтяват след добра разходка или известно време навън, за да тичат.

Австралийско келпи

Немски пинчер

Немските пинчери са идеалните кученца, които да заведете вкъщи, ако имате други животни или деца у дома. Или ако започвате нова връзка. Те са много интелигентни и общителни и енергични.

Хаванска болонка

Хаванските болонки може да са последните в този списък, но все пак ще направят страхотно допълнение към дома на всяка нова двойка. Въпреки че дългата им козина изисква поддръжка, те са привързани и дружелюбни. След време за гушкане, тези кученца обичат да играят и са много отзивчиви към обучението и командите, което ги прави страхотни домашни любимци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest