Име за питбул

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k22
Име за питбул
Бутилка за пиене на вода за кучета
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Бутилка за пиене на вода за кучета
22.00 лв.
Виж ››

Питбулите са известни още като американски питбул и питбул териер. Те са мускулести кучета, тежащи около 15-20 килограма. Питбулът има здраво тяло, което е много силно за своите размери. Главата на кучето е голяма, но не масивна, пропорционална на размера на тялото. Има къса козина, която може да е с всякакъв цвят.

Питбулите са много популярни кучета, които за жалост, имат лоша слава. Смятат се за изключително агресивни, защото се използват от недобросъвестни хора в кучешки боеве или просто биват възпитани грешно. Ето защо мнозина изтръпват само при споменаване на породата.

Истината е, че питбулът е едно отдадено на собственика си куче, което би сторило всичко, за да угоди на човека си. В ръцете на агресивен и жесток стопанин, питбулът може да се превърне в опасно оръжие.

От друга страна, добре възпитаният питбул е любящо и приветливо създание, което се разбира отлично с малки деца и всякакви животни. Всичко зависи от обучението, което кучето ще получи и ранната му социализация.

Важното в грижата за питбула е той да изразходва енергията си ежедневно. За целта много помагат дългите разходки и кучешките упражнения. Храненето на животното с висококачествена кучешка храна също е част от неговото правилно отглеждане. Ще трябва да имате всичко това предвид, когато планирате да си вземете такъв домашен любимец.

Ако сте решили да станете горд собственик на питбул, вероятно се замисляте и за име на своето кученце. В следващите редове ще ви представим идеи как да кръстите куче питбул.

Име за мъжки питбул

Как да кръстя питбул

- Арес;

- Бруно;

- Мак;

- Нитро;

- Рекс;

- Зевс;

- Спайк;

- Ахил;

- Флаш;

- Цезар;

- Буч;

- Тъндър;

- Роджър;

- Рейн.

Име за женски питбул

Име за женски питбул

- Атина;

- Нова;

- Тера;

- Хера;

- Шива;

- Зоя;

- Кая;

- Куин;

- Карма;

- Лейди;

- Миси;

- Сантра;

- Шейла;

Сладки имена за питбул

Име за мъжки питбул

- Скаут;

- Лъки;

- Теди;

- Спот;

- Бъди;

- Мейси;

- Скаут;

- Грейси;

- Шанс;

- Беър;

- Роузи;

- Маги.

Смешни имена за питбул

- Йода;

- Чопър;

- Ромео;

- Рамбо;

- Хълк;

- Шрек;

- Бейби;

- Бисквитка;

- Поти.

Това бяха няколкоидеи за имена на питбул. Надяваме се, че сме успели да ви помогнем да изберете как да наречете кучето си.

А ако все още нямате такъв любимец, но искате, вижте нашите цени и обяви за питбули.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest