miau.bg»Статии»Живини»Отпразнувайте Свети Валентин с тези влюбени животни!

Отпразнувайте Свети Валентин с тези влюбени животни!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k746
Отпразнувайте Свети Валентин с тези влюбени животни!
Снимка: Carlos Albert Reck
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Свети Валентин е празник на влюбените. Обичта е емоция, присъща не само за хората. Животните също създават семейства и се привързват.

Въпреки че в животинския свят моногамната любов е по-скоро мит, трябва да знаете, че има и представители, които остават за цял живот със своята половинка. Сред тези животни са лебедите, вълците, черните лешояди. За тях семейството означава много.

Други такива моногамни животни са пингвините, водните кончета, совите, гибоните. При някои птици като папагали и щъркели също се образуват двойки, които се запазват цял живот. Ако загубят партньора си обаче, те са склонни да потърся нова половинка.

Както знаете, животните често са по-добри от хората и могат да ни научат на много. От тях можем да вземем пример как да обичаме безрезервно и завинаги.

Снимки на прекрасни създания, обичащи по най-невинния начин, ще видите и в нашата галерия по-горе. Разгледайте ги, за да се заредите с положителни емоции за днешния красив празник на влюбените.

А ако нямате с кого да споделите любовния трепет, не се чувствайте самотни. Не забравяйте, че навън е пълно с безпризорни кучета и котки.

Те също са души, които имат нужда от любов и грижи, и с радост ще се превърнат във ваши верни другари, дарявайки ви с много обич. В замяна ще искат единствено да им отвърнете със същото. Така че не се колебайте, а си вземете приятелче!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати