Miau.bg»Статии»Кучета»Любопитно за кучетата»Това са най-капризните кучета

Това са най-капризните кучета

Това са най-капризните кучета
Повод за куче, автоматичен, Led фенерче, син, 5 метра
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Повод за куче, автоматичен, Led фенерче, син, 5 метра
26.00 лв.
Виж ››

Всички много обичаме кучетата и особено се възхищаваме на малките. Те имат сладки муцунки, страхотна походка, повечето могат да се поберат в чантата и да ги разнасяме насам-натам като аксесоар.

Но има някои породи кучета, които са толкова сладки и с такива миловидни личица, че няма как да не искаш да ги глезиш през цялото време. И точно те могат да се превърнат в най-разглезените кучета, които някога сте виждали.

Кои са те? Прочетете и ще разберете.

Йоркширски Териер

Йоркитата са толкова сладки! Разминавайки се с тях по улицата, неминуемо ще се усмихнете. Обикновено имат опашка на главата, а през зимата често са облечени в разноцветни облекла.

Йоркширският териер се нуждае от непрестанни грижи. Козината на кучетата трябва да се реши и къпе доста често, правят им се кучешки прически, ходят на фризьор за регулярни подстрижки. Побират се в дамската чанта и много дами ги носят така. И това ако не е глезене!

Френски булдог

Френският булдог изисква много грижи

Няма как да не се съгласим, че това леко заобленичко кученце е неимоверно сладко. А звуците, които издава само допринасят за нашата любов към него. Също толкова лесни за разглезване, защото са дребни, сладки и лесни за обличане. Френският булдог е като топчеста кукла, която те гледа с огромни очи и муцунка, която ти иде да изядеш.

Померан

Породата изисква постоянна грижа за козината, която е изключително специална. Отделно от това померанът излъчва такъв чар и е толкова сладък, че предизвикват желание за непрестанно гушкане, глезене и грижа, която вие с радост им давате. А кучето хич не е глупаво! Знае как да си поиска още внимание и напълно заслужава мястото си сред най-капризните породи кучета.

Чихуахуа

Също като френският булдог и на тази порода не може да ѝ се устои. Хората ги носят на ръце, обличат ги с най-различни и специални кучешки дрехи.

Фактът, че може да се побере в две по-големи шепи и със сигурност може да се скрие успешно сред плюшените играчки у дома е още една причина да ги обичаме толкова много. Може да си купите специална чанта и да разнасяте своето чихуахуа насам-натам. Помните ли Брузър от Професия блондинка?

Пудел

Най-разглезените породи кучета

Независимо от разновидността, тези сладки малки (и не толкова) кучета са глезени не само заради сладките муцунки. Те изглеждат аристократично и се движат по този начин. Няма как да се въздържите да не ги глезите. Пуделите също изискват сериозни грижи за козината и много често ходят на фризьор, където им оформят интересни прически.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest