Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отглеждане на Японски Хин вкъщиОтглеждане на Японски Хин вкъщи
18 Юни
Японският хин е пъргаво, напористо и смело куче, което обича да е център на внимание. То лесно се привързва към членовете на семейството и с повече упорита работа от страна на стопанина може да бъде добре дресирано.
Отглеждане на Блъдхаунд вкъщиОтглеждане на Блъдхаунд вкъщи
17 Юни
Породата позволява да бъде отглеждана у дома, стига животното да получава необходимата ежедневна доза движение.
Отглеждане на Муди вкъщиОтглеждане на Муди вкъщи
15 Юни
Муди е сред жизнените и приятелски настроени същества, които нямат проблем да поделят територията си с други животни. Тези игриви четириноги дори биха се радвали на възможността да живеят с друго куче, което да има прави компания.
Отглеждане на Ирландски сетер вкъщиОтглеждане на Ирландски сетер вкъщи
11 Юни
Тази порода се отличава със силен ловен инстинкт и по тази причина ирландският сетер е бил използван като ловно куче още от самото начало. Той лесно намира убития дивеч и успява да го извади дори и от заблатени места.
Отглеждане на Ризеншнауцер вкъщиОтглеждане на Ризеншнауцер вкъщи
10 Юни
Ризеншнауцерът е любвеобилно, енергично и емоционално куче, което обаче не е сред домашните любимци, които се препоръчват за компаньони на малки деца. Ризеншнауцерът е порода кучета, която произлиза от Германия, и по-точно от баварските Алпи.
Отглеждане на Ши Тцу вкъщиОтглеждане на Ши Тцу вкъщи
07 Юни
1
Според някои източници още през седемнадесети век в покоите на китайския император са се появили няколко дребни кученца, които се възприемат като много близки родственици на малките кученца-играчки, които познаваме днес.
Отглеждане на Дратхаар вкъщиОтглеждане на Дратхаар вкъщи
07 Юни
Дратхаар е енергично, любвеобилно и добронамерено куче, което лесно се сприятелява. То бързо се привързва към своя собственик и позволява да бъде дресирано.
Отглеждане на Комондор вкъщиОтглеждане на Комондор вкъщи
06 Юни
Комoндорът е куче, което се държи приятелски с децата. Той бързо се привързва към малчуганите и е готов да ги придружава и закриля.
Отглеждане на Бриар вкъщиОтглеждане на Бриар вкъщи
06 Юни
Представителите на тази порода са сред кучетата, които могат да се приспособят както към градския начин на живот, така и към провинциалния.
Отглеждане на Коли вкъщиОтглеждане на Коли вкъщи
05 Юни
Тъй като колито може да се приспособи към различни условия на живот, то може да се отглежда и в апартамент, стига да се извежда често навън и да му се осигуряват нужните физически упражнения.