Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отглеждане на Шар Пей вкъщиОтглеждане на Шар Пей вкъщиАко даден шар пей е успял да се социализира, той лесно би свикнал с присъствието на дете в дома и дори би пожелал да си играе с него.
Отглеждане на Дакел вкъщиОтглеждане на Дакел вкъщиДакелът определено не е от кучетата, които трябва да се отглеждат в апартамент. Поставянето на порода дакел в толкова тясна среда може да отегчи кучето и то да се превърне в истинско дяволче.
Какво от вашата храна може да давате на кучето сиКакво от вашата храна може да давате на кучето сиЧесто, подобно на стопаните си, кучетата обичат салати. Това е добре, тъй като те са безвредни и доставят допълнително витамини. Салатата за кучето може да се овкуси с растително масло или със сметана.
Хранене на ротвайлерХранене на ротвайлерРежима на хранене в комбинация с правилно и здравословно хранене ще помогне на вашия ротвайлер да израсне жизнен и здрав. Добрият собственик на ротвайлер трябва да не допусне преждевременно израстване на ротвайлера
Отглеждане на Английски Кокер Шпаньол вкъщиОтглеждане на Английски Кокер Шпаньол вкъщиНеголемият размер на английския кокер шпаньол го превръща в куче, което може да се отглежда в апартамент. Пребиваването на английския кокер шпаньол в такава среда обаче би било в разрез с неговите основни функции, а именно ловуването в гористи местности.
Отглеждане на Далматинец вкъщиОтглеждане на Далматинец вкъщиОставянето на далматинец в апартамент е бомба със закъснител. Още в най-ранна възраст далматинецът ще покаже колко добре може да разхвърля дрехи и колко му се услаждат всякакви чехли, пантофи и маратонки.
Отглеждане на Дого Аржентино вкъщиОтглеждане на Дого Аржентино вкъщиДого аржентино е куче, което лесно се приспособява и няма проблем да живее в двора на къща. За разлика от породи като чау-чау и хъски аржентинският дог не е чувствителен към високите температури.
Отглеждане на Кане Корсо вкъщиОтглеждане на Кане Корсо вкъщиТези кучета с внушителни размери били използвани при лов на мечки и вълци. Служели и на пастирите, като пазели стадата с прасета и крави. Породата се оказала ценна и в охраняването на земи и жилища.
Отглеждане на Йоркширски Териер вкъщиОтглеждане на Йоркширски Териер вкъщиЙоркширски териер е порода кучета, която е доста предпочитана от дамите. Според запознати тя се е появила през деветнадесетото столетие, като в началото нейните представители са били по-едри.
Хранене на ЧихуахуаХранене на ЧихуахуаВ сравнение с древните си мексикански предшественици, днешните чихуахуа са много по-малки по размер. Това е идеалната порода за отглеждане в апартамент. Те не се нуждаят от дълги разходки и дори заемат минимално място в апартамента.