Miau.bg»Статии»Живини»Пони-непукист се издъни яко пред кралица Елизабет II

Пони-непукист се издъни яко пред кралица Елизабет II

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Елизабет Втора

Докато някои се опитват да спазват етикет при общуването си с височайши персони като Елизабет II, то животните не правят разлика в социални статус на хората. Те са естествени и следват инстинктите си във всяка ситуация. Точно такъв е случаят и с пони-непукист, което направило скандален подарък на британската кралица.

Малкото конче е специален член на кралския шотландски полк. По тази причина то било до гвардейците, посрещащи кралицата на официално събитие в Шотландия. И точно когато всичко погледи били вперени в Нейно Величество, понито успяло да привлече вниманието към себе си.

То се изходило почти до краката на кралицата и за миг настанал сериозен смут сред свитата на Елизабет II. Нейно Височество приела с чувство за хумор малкия инцидент и след като запушила носа си, продължила напред.

Интересното обаче е, че въпросното пони не за пръв път прави номера на британската кралица. Неотдавна то понечи да изяде неин букет. И тогава тя успя да запази самообладание, и скри растенията от малкия пакостник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати