Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Бездомно коте намери най-грижовното братче (СНИМКИ)

Бездомно коте намери най-грижовното братче (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Гаку и Тораджиро
Снимка: Instagram/shibainu.gaku
Гаку и Тораджиро

Преди година и половина рижаво коте става част от японско семейство. В новия си дом то намира не само грижовни стопани, но и едно неочаквано братче. Мъничето се сприятелява със семейното пале и двете животинки се превръщат в най-добри приятели. Заедно те напълно разрушават мита, че котките и кучетата са заклети врагове.

Кучето Гаку винаги се е смятало за котка. Още от съвсем малко то живее в компанията на мъркащ приятел и това го кара да се чувства най-добре край котки.

Когато обаче неговият най-добър другар Тораво умира от старост, стопаните на Гаку решават, че е време да му намерят ново мъркащо другарче. Тогава те осиновяват бездомно коте на име Тораджиро.

Въпреки че Гаку не е свикнал с присъствието на новия член, той се влюбва в него от пръв поглед. Кучето, което е от породата Шиба Ину, прекарва цели дни, опитвайки се да спечели доверието на новото коте и не след дълго чудото се случва.

Тораджиро също започва да проявява нежност към непознатото куче и скоро те се превръщат в най-добри приятели. Сега, година и половина по-късно, Тораджиро и Гаку са неразделни.

Те спят заедно, хранят се заедно и не могат и миг един без друг. Мили моменти от тяхното съжителство можете да видите в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати