Miau.bg»Статии»Живини»Най-миловидните убийци в животинското царство

Най-миловидните убийци в животинското царство

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
5 от 5 Снимки

5. Делфин


Във филмите и делфинариумите сме виждали дружелюбни делфини, които раздават целувки, галят се и дори спасяват хора от удавяне. Но в природата делфините могат да изпитват и раздразнение, а когато това се случи, са агресивни както към други морски обитатели, така и към хора.

В природата съществуват много животни, които изглеждат страшно, а всъщност са безобидни. Същевременно има и такива представители на животинския свят, които изглеждат като симпатични играчки, но са наистина опасни.

Ококорените очи, пухкавата козина, големите бузки и меките лапички са само част от външния вид на тези миловидни животинки, който може да ви заблуди сериозно. Оказва се, че зад обаянието си те крият характеристики на опасни убийци.

Сред тези опасни животни е пандата. На клиповете, които сте виждали в интернет, черно-белите мечета може и да ви изглеждат като безобидни създания, които обичат да мързелуват и да се гушкат, но не оставайте със заблудата, че пандите винаги са такива.

Когато се почувстват в опасност, те могат да проявят агресия както към събратята си, така и към хората, които се грижат за тях. Така че с пандите винаги трябва да се внимава.

Вижте в галерията ни кои са другите сладки животни, които не са никак безобидни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати