Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Благородно куче спаси живота на котенце

Благородно куче спаси живота на котенце

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Благородно куче спаси живота на котенце
Снимка: fb

Дребно куче извърши огромен подвиг и разби всички стереотипи за кучетата и котките. Запознайте се с малката Голди, която показа, че има най-голямото и златно сърце на света, след като откърми осиротяло котенце и го спаси от сигурна смърт.

Благородното ши тцу е открито в безлюдна местност в Северна Каролина заедно с новородено писанче. Служител на приют се натъква на тях, когато будни граждани подават сигнал. Щом Мишел Смит вижда кучето да гушка коте, тя е шокирана.

Но представете си само колко нараства изненадата ѝ, когато вижда, че всъщност това пале кърми осиновеното си бебе. Такова явление може да се срещне много рядко в природата и дамата не може да повярва на очите си.

Тъй като не иска да разделя двете животинки, тя ги прибира в приюта за бездомни животни. И там Голди и нейното мяукащо бебе продължават да се като едно цяло, независимо че нямат кръвна връзка.

Скоро след това те си намират постоянен дом и днес все още са заедно. Техните отношения са пример за това, че кучетата и котките могат да живеят в любов и разбирателство и да се грижат едни за други.

Историята на кучето Голди и котенцето Кейт е наистина невероятна. Мъничето е пробудило толкова силен майчински инстинкт у Голди, че тя е започнала да го кърми, без да му е собствена майка. Звучи като чудо, но е самата истина. Благодарение на нейната майчина отдаденост Кейти успява да оцелее, коментират от приюта, в който са живели двете четириноги.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати