Мъж прибра бездомно коте, а то го избави от огромна мъка

11.08.2017
Мъж и Коте

Състрадателен мъж спаси от улицата изгладняло и болно коте. В замяна пък то го избави от силна болка. Вижте една трогателна история, която отново ни припомня, че тези които ние си мислим, че спасяваме, всъщност помагат на нас.

Всичко започнало през един ужасен ден, в който млад мъж бил напуснат от приятелката си и много трудно преживявал раздялата. Докато излизал от дома си обаче, видял слабичко рижаво коте да мяука жално пред вратата. Животинчето изглеждало изнемощяло и по всичко си личало, че има спешна нужда от храна и вода.

За това без да се бави излишно, човекът го прибрал и му дал водичка. Тъй като нямал животни у дома, не разполагал с храна за домашни любимци. Но се сетил, че може да нахрани новото си приятелче с фахитас.

Само след няколко хапки мъничето живнало, но все пак продължавало да има спешна нужда от медицинска помощ, тъй като състоянието на очите му изглеждало притеснително. Но след срещата с ветеринарния лекар, получило необходимото лечение и вече било по-добре.

Междувременно мъжът, който го открил пред вратата му, започнал да се привързва към него. Ето защо той попитал котето дали иска да живеят заедно, а то веднага измяукало, като че ли разбира въпроса му и отговаря утвърдително.

След този момент всичко било ясно. Сърцатият мъж задържал котето и продължил да се грижи за него. Мъничето, от своя страна, запълнило живота му с любов и ласки, помагайки му да преодолее болезнената раздяла.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати