Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Изоставен в приют питбул се разплака. Ето какво стана после

Изоставен в приют питбул се разплака. Ето какво стана после

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Блу плаче
Снимка: boredpanda
Блу и Джен

Питбулите вероятно са кучетата с най-лоша слава. Въпреки това едно пале от Калифорния доказа, че и те могат да изпитват тъга, обич и болка и не са по-малко емоционални от останалите четириноги създания.

Запознайте се с трогателната история на кучето Блу, което е било изоставено от своите стопани и тежко е преживяло предателството им, но все пак е имало късмета да получи нов дом.

Блу започва своя живот като домашно куче, но на собствениците му им се налага да се преместят в ново жилище, където за него вече няма място. Така той се озовава в клетка в приют.

Объркан и тъжен, той не разбира защо неговите хора вече ги няма и продължава да стои в очакване отново да бъде взет от тях. Но те така и не се връщат, а шансът Блу да бъде подложен на евтаназия нараства с всеки изминал ден.

Тогава доброволци забелязват това тъжно куче с насълзени очи /по някои мнения сълзенето се дължи на алергия/, което отказва да се храни, и решават, че трябва да му намерят ново семейство с помощта на социалните мрежи. След като неговата история набира популярност, в приюта идва жена на име Дженифър, която пожелава да го осинови. Така започва новият живот на Блу.

Въпреки че в началото той продължава да бъде без настроение, свиква с новата си стопанка и се привързва към нея. Дженифър е на мнение, че има още много неща, които Блу трябва да научи, но все пак забелязва положителни промени у него и сега той е много по-щастлив, отколкото при престоя си в приюта. Неговата промяна можете да видите и вие в галерията по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати