Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Котка показа невиждана смелост

Котка показа невиждана смелост

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Котка показа невиждана смелост
Снимка: big cat derek

Смела котка доказа, че размерът няма отношение, когато се отнася до храброст. Неустрашимата домашна писана се опълчи на лъвица и показа, че не се изпитва и грам страх от голямото коте, въпреки че то го превъзхожда с физическа сила.

Случката се разиграва в резерват за диви животни в Тексас, а главни герои в него са домашната котка Баги и лъвицата Ноуи. Докато се разхожда със стопанина си край клетката на огромния звяр, Баги проявява небивал интерес към своята посестрима и започва да се перчи пред оградата ѝ. Въпреки че при евентуален двубой между двете Баги няма никакви шансове да спечели, тя демонстрира невероятна смелост.

Поведението на дребното животинче изненадва не само всички хора наоколо, но и собственика на Баги. Мъжът, който работи в резервата, никога досега не е виждал четириногото да се държи по този начин.

За да се похвали с храбрата си питомка, той дори е снимал нейното перчене пред лъвицата. След като видеозаписът беше публикуван в интернет, той веднага се превърна в сензация. Клипът е показван вече над 760 000 пъти, а всички, които са го гледали, недоумяват как в едно малко коте може да живее такова лъвско сърце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати