Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Най-тъжният котак получи семейство! Вижте радостта му

Най-тъжният котак получи семейство! Вижте радостта му

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Най-тъжният котак получи семейство! Вижте радостта му
Снимка: lovemeow

Рижав котак с тъжни очи и трудна съдба най-сетне намери щастието. Запознайте се с Нътмег, който дълго време бе отритван и презиран от хората, но най-сетне откри стопани, които върнаха усмивката на лицето му.

Нътмег е петгодишен котак от САЩ, прекарал дълго време на улицата. Когато той постъпва във ферма за бездомни животни, здравословното му състояние е много лошо.

Нътмег е изключително слаб, изплашен и с тежки инфекция. За щастие специалистите помагат на животинчето да се възстанови, както и да се социализира.

Заради тъжния си вид обаче той трудно предизвика симпатии сред търсещите коте за осиновяване. Именно по тази причина на Нътмег търси дом цели девет месеца.

За щастие обаче и неговият късмет се усмихва и наскоро млада двойка го осиновява. Семейството се влюбва от пръв поглед в това изстрадало бездомниче и не му трябва много време, за да го поиска за домашен любимец.

Така Нътмег най-сетне получава истински дом и най-добрите стопани на света. Той вероятно винаги ще си остане с тъжни очи, но пък вече на муцунката му все по-често изгрява една едва забележима усмивчица, показваща задоволството му.

Вижте и вие щастливото му изражение на снимките в галерията по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати