Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Куче беше вързано и оставено да умре. Тогава се случи чудо!

Куче беше вързано и оставено да умре. Тогава се случи чудо!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Куче беше вързано и оставено да умре. Тогава се случи чудо!
Снимка: fb

Поредната гавра с животно разтърси света. Куче от Тексас беше намерено край селски път със завързани крайници и уста. Животното е можело да загине всеки момент, но благодарение на съвестни водопроводчици е било спасено от мъките си навреме.

Бедстващото мъничето е открито случайно от Карлос Карийо и колегата му. Първоначално двамата мъже не разбрали, че то е куче, но след като приближили, останали ужасени от гледката. Злочестото четириного стояло с изплезен език и гледало жално, без да може да се освободи от капана. По всичко личало, че то е оставено да умре в жестоки мъки от неизвестен човек със садистични наклонности.

Без да губят много време, Карлос и колегата му веднага освободили пленника. Явно мъничето било прекарало завързано не повече от ден и все още било във видимо добро състояние. Щом се освободило, то започнало да мята с опашка и макар и без думи да благодари на спасителите си.

По-късно мъжете го завели в приют, където да получи подходящи грижи. Сега то е добре и очаква някой да го осинови. За нещастие, така и не става ясно кой се е изгаврил по този жесток начин с хайванчето. Навярно този човек продължава да се разхожда необезпокояван, застрашавайки с поведението си сигурността на други живи същества.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати