Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Питбул стана грижовен батко на коте

Питбул стана грижовен батко на коте

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Буба и Ру
Снимка: bubbalovesrue
Буба и Ру

Питбулите определено са сред кучетата с най-лоша слава. Повече хора гледат на тях като на опасни зверове и изпитват ужас само при мисълта за тази порода. Пале от САЩ обаче доказа, че питблулите не само не са агресивни, но са способни на невиждана нежност и любов.

Запознайте се с историята на сърцатия Буба, който иска единствено да подарява любов и ласки, при това на коте…

Буба живее в Лос Анджелис със стопанката си Ребека и своята малка сестричка – котето Ру. Когато Ру се присъединила към тяхното семейство по-рано тази година, тя била объркана и изплашена. Но благодарение на Буба се успокоила и социализирала.

Двете животни бързо се сприятелили и питбулът се превърнал в по-голям брат за малкото коте. Така те напълно елиминирали стереотипа, че кучетата и котките са заклети врагове.

Днес двете животни продължават да се хранят заедно, да си играят и да се разхождат. Безспорно обаче най-любимият им момент от ежедневието е спането, когато Буба обсипва Ру с прегръдки, а тя се чувства на най-сигурното място в обятията му.

Реших да взема Ру у дома, защото Буба винаги се е държал добре с другите животни. Бях сигурна, че двамата ще се сприятелят и те оправдаха очакванията ми. Сега имат много силна връзка и са неразделни, разказва собственичката на животните.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати