Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Изоставено померанче започна работа в нюйоркска галерия

Изоставено померанче започна работа в нюйоркска галерия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Бърт
Снимка: instagram
Бърт

Померанчето Бърт не е започнало живота си по-най щастливия начин. Още в съвсем ранна възраст то е било захвърлено като ненужна вещ от собствениците си. По-късно обаче щастливата му звезда изгряла и днес то е щастливо куче, което работи в галерия в Ню Йорк.

Бърт е имал нещастието да се роди при безскрупулни хора, развъждащи кучета единствено с цел печалба. Когато така и никой не го закупил до 5-месечна възраст, те решили да се отърват от него, изоставяйки го в приют. Точно тогава обаче Съдбата го срещнала с мила дама от Ню Йорк, която се влюбила в него в мига, в който видяла снимките му в интернет.

Той прилича на истинско мече и е очарователен. Просто има нещо много специално в погледа му, което не може да те остави безразличен към него, казва собственичката на Берт – Кейти.

След като осиновила мъника, тя го взела със себе си в галерията си и още от първия ден той показал, че чудесно се вписва във всички събития на културния център. Така померанчето става част от персонала и истинска звезда.

Берт вече е присъствал на дузина арт събития и винаги е безкрайно щастлив. Той няма проблем да е заобиколен от много хора, защото обича внимание. Освен това е със силно подчертана индивидуалност и по всичко личи, че има отношение към изкуството.

Ако и вие желаете да си вземете померанче, разледайте тези обяви за померан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати