Никой не искаше 18-годишен едноок котак. Тогава се случи чудо!

04.03.2017
1 от 2 Снимки
Джейми
Снимка: Tonis Kitty Rescue
Джейми

Когато стопанинът на 18-годишния котак Джейми го оставя в приют за бездомни животни в САЩ, животното е съсипано. Джейми трудно преживява предателството и новата среда, в която трябва да живее. Освен това едното му око е сляпо, което допълнително намалява шансовете му да получи истински дом отново. Тогава обаче се случва чудо!

Зоозащитници научават за драматичната му история и решават да му намерят дом. Те разпространяват снимката му, надявайки се да се появи човек, който да прибере това изтерзано същество. В началото никой не проявява интерес към Джейми, но един слънчев ден чудото се случва.

В живота на изстрадалия котак се появява дама на име Лесли. Тя има и други писани в дома си, но не се притеснява да осинови и Джейми, защото има специално отношения към възрастните четириноги.

Така Джейми става част от голямото котешко семейство на Лесли и най-после получава грижите, които заслужава. Той все още е срамежлив и необщителен, тъй като не е свикнал напълно с новия си дом, но вече е много по-спокоен и щастлив, защото има любяща стопанка.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати