Miau.bg»Статии»Живини»Никой не искаше тези две бездомни котета. Тогава се случи чудо

Никой не искаше тези две бездомни котета. Тогава се случи чудо

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Луи и братчето му
Снимка: instagram
Луи и Ханк

Две малки бездомни котенца бяха намерени на улицата без майка си. Въпреки тежката си участ животинките извадиха късмет, защото попаднаха в ръцете на млад мъж, който се погрижи за тях и превърна живота им в приказка. Запознайте се с историята на две изстрадали мъничета, която ни дава надежда, че сред нас има и хора с големи сърца.

Когато две пухкави писанчета прекарват часове наред на път в Лонг Айлънд, Ню Йорк, американецът Ханк решава, че трябва да се погрижи за тях. Мъниците едва издържат студа навън и със сетни се борят с глада. Спасителят на животинките ги отвежда у дома, където двете четириноги най-сетне имат котешки лакомства и покрив над главата си.

След това Ханк ги изкъпва и полага за тях всички грижи, които мъниците изискват. Въпреки че двете животински са повече от очарователни, младият мъж не задържа и двете.

Той бързо намира дом на едното коте и размишлява дали да не стори същото и за другото. Тогава обаче се случва нещо трогателно. Мъничето демонстрира все по-голяма привързаност към младежа и той взима решението да го задържи и да го нарече Луи.

Така черно-белият пакостник си намира постоянен дом и съвестни стопани, които да го обичат. Дните на Луи са изпълнени с безгрижие и много веселие /вижте снимки от ежедневието му в галерията по-горе/.

Само след месеци обаче става все по-хубаво. Когато котакът вече е по-голям, неговите собственици прибират и друго бездомно мъниче – Зоуи, което Луи приема като сестричка. Сега двамата не спират да си играят и да се наслаждават на всеки миг заедно.

Луи е повече от щастлив. Той обожава малката си сестричка. Обича я дори повече от нас. Той е чудесен грижовен батко. Закриля Зоуи и винаги и дава гранулите си, споделя Ханк.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати