Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Котка осинови малко агънце

Котка осинови малко агънце

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Дора и Чарли
Снимка: Happy Tails Farm Sanctuary
Дора и Чарли

Котка, спасена от улицата, показа, че притежава повече любов и великодушие от много хора. Запознайте се с писаната Дора, която прие осиротяло агънце като свое по-малко братче и му помогна да преодолее мъката по майка си.

Дора живее във ферма за спасени животни и е изключително комуникативно и мило създание. Когато Чарли пристига там, тя го приема като свой равен въпреки междувидовите различия, които двамата имат /виж галерията/.

Чарли пристигна при нас, когато беше едва на няколко дни. Беше останал без майка си и не знаехме дали ще оцелее, но бяхме готови да се борим за живота му, разказват стопаните на фермата Карла и Хари.

Те бдят денонощно над мъничето и го хранят през определено време. Двамата съпрузи обаче не са единствените, които полагат грижи за мъничето. Техен верен асистент е и котката Дора. Тя много бързо се привързва към Чарли и през всички трудни моменти е близо до него. Двамата изграждат много специална връзка и продължават да са добри приятели.

Явно те не осъзнават различията си и се приемат като братче и сестриче. Не могат един без друг и правят всичко заедно. Когато са разделени, все се търсят. Много са сладки, споделят Карла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати