Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Няма да повярвате какво извадиха от стомаха на лакомо пале

Няма да повярвате какво извадиха от стомаха на лакомо пале

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Тиъдър
Снимка: swins
Рентгенова снимка на Тиъдър

Четиримесечно неразумно пале от Великобритания изправи на нокти стопаните си. Собствениците на животинчето се видяха в чудо, след като малкият лакомним глътнал пред очите им 14-сантиметровата им лъжица. За щастие семейството успяло да заведе навреме питомеца си при специалист и опасният предмет бил изваден от тялото на животинчето, без да му създаде фатални проблеми.

Стопаните на очарователния Тиъдър разказват, че той тъкмо бил привършил с обичайния си обяд, когато внезапно изпитал интерес към един от приборите. Още преди господарите му да предприемат нещо, мъникът се спуснал към лъжицата и я глътнал.

Всичко стана много бързо. Той просто я глътна като някаква спегета, разказват собствениците му.

Лакомото създание веднага било транспортирано до клиника в Норич, където ветеринарните лекари премахнали предмета успешно.

Всичко мина добре. Успяхме да извадим предмета. Наистина е мистерия как Тиъдър е успял да оцелее, без да си навлече сериозен проблем, коменетират специалистите.

Те споделят, че в практиката си са имали и други подобни случаи, но все пак това не бива да успокоява собствениците на животни. Зооескпертите съветват стопаните на кучета да държат опасните предмети далеч от питомците си и винаги да са нащрек за подобни инциденти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати