Miau.bg»Статии»Живини»Млада жена реставрира стар ван, за да обикаля света с кучето си

Млада жена реставрира стар ван, за да обикаля света с кучето си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Марина и Оди
Снимка: pamthevan
Марина и Оди

Идвало ли ви е някога да зарежете всичко и да се отправите на околосветско пътешествие в търсене на приключения? Е, оказва се, че не сте единствените с такива пориви.

Същите копнежи има и италианката Марина Пиро, която обаче е решила да сподели пътуването със своето любимо куче Оди /вижте приключенията им в галерията по-горе/. А за целите на вълнуващите им експедиции, красавицата с гореща кръв е ремонтирала стар ван, наричан от нея Пам.

И така, от известно време щурото дуо не спира да се забавлява, докато се намира на четири колела. Въпреки непрекъснатото пътуване Оди и Марина се чувстват отлично, защото в Пам те имат всичко най-необходимо. Младата италианка се е погрижила да оборудва возилото с легло, кухненски принадлежности, практично осветление и всякакви други удобства.

Желанието ми е да пътувам възможно най-дълго и да обиколя повече места. Решена съм да го направя с Пам или с друг вид транспорт. Оди също много се радва, когато пътува, както и когато е на чист въздух. Мисля че и на двамата много ни допада животът, който водим в момента, споделя Марина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати