Семейство мислеше, че е изгубило прасенцето си в пожар, но тогава се случи чудо

16.12.2016
1 от 3 Снимки
Чарлз
Снимка: boredpanda
Чарлз

Семейство от САЩ, което едва не загуби любимия си домашен любимец, не спира да благодари на Бог за неговото оцеляване. Безпомощното създание се оказа в капана на мощен пожар, но като по чудо се спаси от бедствието. Запознайте се с невероятната история на прасенцето Чарлз.

Когато наскоро чутовни пламъци плъзват обхващат горите на Тенеси, Роб Холмс знаел единствено, че трябва възможно по-скоро да изведе от дома си семейството си.

Огънят бушуваше навред и всичко се превръщаше в пепел буквално за секунди. Исках по-бързо да изведа съпругата си и децата от този ад. Димът беше толкова силен, че едва дишахме, разказва Роб пред западни издания.

Тъкмо когато семейството напускало горящия си дом с кучето и котката си обаче, малкото момиченце на Холмс избухнало да в сълзи. Чак тогава всички се досетили, че са забравили своето прасенце Чарлз в пламъците. Само че огънят ставал все по-силен и за Роб било немислимо да се връща обратно, за да търси питомеца.

На следващата сутрин, след преживяния кошмар, семейството получило обаждане от свой съсед. Той съобщил ужасната новина, че от жилището на Холмс нищо не е останало. Когато обаче Роб и децата му отишли на място, за да се убедят с очите си, се случило нещо невероятно.

Изненадващо те видели там прасенцето Чарлз. Бедното животинче се било окопало почти цялото в пръст и по някаква причина успяло да оцелее сред пламъците. След инцидента то било транспортирано до ветеринарна клиника, където сега се възстановява успешно от изгарянията.

Това е Божие чудо! Не можем по друг начин да си обясним случилото се, коментира Роб.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати