Жена заведе питона си на ветеринар и откри нещо шокиращо

29.10.2016
Питон

Шокираща случка накара да настръхнат дори любителите на най-екзотичните и опасни влечуги. Жена, спяща със змията си, за малко да бъде изядена от домашния си любимец. Дамата успяла да спаси живота си, след като съвсем случайно разбрала от ветеринарен специалист какво се готви да ѝ причини нейният питон.

Когато жената започнала да се грижи за опасната твар, тя изглеждала здрава и напълно дружелюбна. Затова стопанката нямала ни най-малка представа какво възнамерява да направи опасният домашен любимец.

Един ден обаче змията просто отказала да се храни. След като това продължило няколко дни и нейната собственичка не могла да направи нищо, за да пробуди апетита ѝ, решила, че животното е болно. Тогава завела 4-метровия питон на ветеринарен лекар, който я шокирал с думите си.

След като внимателно изслушал историята на притеснената дама и прегледал животното, той я попитал дали змията ляга до нея и опъва тялото си по дължина. Учудена, жената отговорила утвърдително, пише cuisineandhealth.com. Тогава специалистът разкрил пред дамата, че нейният питомец се държи така, защото се готви да я изяде.

Животното не се храни, защото иска да има място за вашето тяло, преди да ви атакува и погълне, допълнил още ветеринарят.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати