Арестуваха Марко в Шумен

15.09.2016
Марко

Изчезналият Марко бе арестуван. Магарето, което избяга от дома си в с. Дибич, е открито в Градската градина в Шумен.

Днес, два часа преди началото на учебната година, граждани сигнализирали за безпризорното магаре. То се разхождало на метри от трите най-големи училища в града. Гражданите в района определено ще разказват дълго за не традиционния арест.

За момента не е ясно как Марко се е озовало в самия център на града. Сигналът за дългоухото четирикрако е получен в 6:56 сутринта в дежурната част на РД Пожарна безопасност и защита на населението в гр. Шумен.

Гражданин е разказал как по една от алеите до детска площадка се разхожда изтървано магаре. Към мястото веднага тръгнал екип. Още преди органите да пристигнат на мястото обаче, Марко бил арестуван от охранител, работещ в общинско предприятие в близост.

Марко е завързан в градската градина. Малко след това на мястото се появил мъж, който твърдял, че магарето си е негово. По думите му любимецът му е избягал от дома им в село Дибич преди два месеца и до момента били в неизвестност. Самият той не може да си обясни нито как е оцеляло животното, нито как е стигнало чак до централния градски парк.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати