Хитър козел организира бягството на два коня

31.08.2016
Козел

Тежкотоварни жребци от Санта Крус, Калифорния, успяха да се чупят от дома си благодарение на хитър козел. След като дребното добиче помогнало на едрите си другари да избягат, се наложило стопанката Тереза да издирва един от бегълците близо седмица, съобщава Асошиейтед прес.

Собственичката на животните разказва, че драмата ѝ започнала, след като ѝ хрумнало да остави козела Ланселот при коня Бъди. Тя била убедена, че двете животни ще си правят компания и няма да правят бели.

Надеждите ѝ обаче били попарени. Оставено без надзор, дребното чифтокопитно, отворило врата на обора и пуснало другаря си навън. С това обаче поразиите на Ланселот не приключили. Козата освободила и тежковоза Хенри, който също отпрашил в неизвестна посока.

Кон

Щом разбрала, какво се е случило, стопанката на добичетата веднага организирала акция по откриването им. Хенри бил открил скоро, но от Бъди все още нямало следа.

Наложило се да го търсят няколко дни, докато накрая го намерят. В крайна сметка той бил върнат у дома и историята завършила щастливо.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати